drugs online | Canadian pharmacy & online pharmacy
Restaurant nunta Bucuresti: Aristocrat Events Hall

FILTRARE

Alegeti orasul

Capacitate (optional)

Aristocrat Events Hall

Adresa : Sos. Pipera nr.48, Sector 2, Bucuresti

Telefon : 0733 880 757; 0733 880 756

Email: office@aristocrat-events.ro

Website : https://www.aristocrat-events.ro


Daca sunteti in cautarea spatiului perfect pentru locatie nunta sau alt tip de eveniment cu desfasurarea in Bucuresti, va aflati in locul potrivit. Va propunem o incursiune in orasele celebre ale lumii, reprezentate in cadrul Centrului de evenimente de lux din Bucuresti – Aristocrat Events Hall

Aristocrat Events Hall


Aristocrat Events Hall dispune de un spatiu multi-functional, situat la intrarea celebrei zone rezidentiale din Bucuresti, in Pipera, un loc prietenos, conceput special pentru reusita oricarui tip de eveniment si perfect pentru orice tip de ceremonii, de la locatie nunta pana la petreceri corprative si evenimente mondene.


Ideal pentru locatie nunta

Centrul de evenimente Aristocrat Events Hall are capacitati cumulate in saloane nunta de 850 de locuri la mese, avand in componenta doua facilitati alimentare complexe, dotate cu utilaje de ultima generatie pentru deservirea ireprosabila pentru o locatie nunta si alte evenimente de top.


Restaurant nunta de top

Am proiectat un spatiu ireprosabil ce functioneaza dupa rigorile unui restaurant nunta de prima clasa dar care se adapteaza la cerintele organizarii remarcabile oricarui tip de eveniment de top.


6 Saloane de lux

Cinci saloane nunta de lux perfect adaptabile oricarui tip de ceremonie, ballroom-uri spatioase, pachete optionale si consultanta de specialitate oferita pe tot parcursul desfasurarii evenimentului. Aveti nevoie de o locatie nunta sau orice alt eveniment intr-un spatiu ideal in Bucuresti? Nimic mai simplu!


Aristocrat Garden & Pavilion/ Cort

Astfel, specializandu-ne in organizare evenimente avand locul de desfasurare in Bucuresti, sustinem prin cele cinci saloane de lux si un Pavilion / Cort, precum si prin spatiul deschis si rafinat al Aristocrat Garden, prestanta manifestarilor private sau corporative de top.Salon ROMA


Salon PARIS


Salon MONTE CARLO


Salon MILANO


Salon LONDON


Cort / Pavilion


Meniu Nunta de la 59 Euro/pers


Meniu Bauturi de la 8 Euro/pers


Localizare pe harta

Locatia noastra se afla in locul indicat de markerul rosu. Puteti obtine informatii exacte despre traseul pe care trebuie sa il urmati pentru a ajunge la noi facand click pe acest marker.Powered by Sigsiu.NET

Ce este sala-evenimente.ro ?

Cauti o sala potrivita pentru evenimentul tau? Fie ca este vorba despre nunta ta, o petrecere de aniversare, botez ori banchet sau poate o conferinta sau intalnire de afaceri doar aici vei gasi gazda perfecta! Cele mai importante sali si restaurante de nunti si evenimente din Brasov si din tara va asteapta cu interes sa le contactati pentru rezervari!