drugs online | Canadian pharmacy & online pharmacy
Restaurant nunta Brasov: Sergiana Center

FILTRARE

Alegeti orasul

Capacitate (optional)

Sergiana Center

Adresa : Mihail Kogălniceanu nr. 15, Brasov

Telefon : 0727 738 747; 0728 979 956

Email: rezervari.evenimente@sergiana.ro

Website : http://www.sergianacenter.ro


Cele cinci saloane ale complexului SERGIANA CENTER reuşesc să satisfacă cele mai variate şi exigente solicitări ale organizatorilor de evenimente. Prin spaţii generoase, îmbogăţite de amenajări şi dotări, împrumută stil şi caracter oricărui eveniment ce se vrea special.

Sergiana Center

Configuraţia şi dotările Centrului de evenimente Sergiana Center permit practic organizarea oricărui tip de eveniment, de la evenimente familiare - botezuri, nunţi, aniversări, la cele corporatiste - conferinţe, sesiuni de training, prezentări de produs şi banchete.

Cele 5 saloane, percările din imediatra vecinătate, poziţionarea căilor de acces şi a celorlate facilităţi alocate fiecărui salon fac posibilă desfăşurarea mai multor evenimente simultan.

Dincolo de notorietatea mărcii SERGIANA, relaţiile dezvoltate cu furnizorii permit realizarea de oferte atractive pentru orice tip de eveniment, inclusiv asigurarea unor facilităţi şi servicii gratuite. Acestea din urmă acoperă un evantai larg de solicitări din partea oaspeţilor, de la camere de odihnă, la diverse dotări puse la dispoziţie gratuit, sau la schimbarea cromaticii saloanelor la solicitarea oaspeţilor prin intermediul spectaculosului sistem de lumini ambientale din dotarea centrului.

Personalul calificat şi calitatea serviciilor completează argumentele care susţin afirmaţia conform căreia SERGIANA CENTER împrumută stil şi caracter oricărui eveniment ce se vrea special.


Saloanele IVORY - Saloanele Ivory reunesc două sectoare distincte care pot funcţiona independent sau, la fel de bine, ca o unică şi generoasă sală de banchet. Suprafaţa totală a salonului este de 1050 mp, dar pereţii mobili dispuşi în zona mediană permit compartimentarea acestuia în două incinte de suprafeţe aproximativ egale.


Salonul Auriu - Spaţiul generos de 500 de metri pătrați, cromatica decoraţiunilor şi variantele interesante de iluminare îl pot transforma cu uşurinţă în soluţia perfectă atât pentru un banchet cât și pentru o conferinţă sau alt gen de eveniment business.


Salonul Argintiu - Se înscrie în nota generală de eleganţă şi confort caracteristică pentru Sergiana Center, iar cei 330 de metri patrați permit organizarea unor variate tipuri de evenimente, de la nunți, botezuri și aniversări, la seminarii, conferințe, și sesiuni de training.


Salonul Pearl - Cromatica deosebită dublează plusul de intimitate datorat dimensiunilor salii. Suprafata de 260 de metri pătrați poate fi adaptată orcărei solicitări de amenajare. Iată două exemple: două sectoare pentru servirea mesei și un ring de dans central, sau zonă pentru lucrări de seminar și spațiu pentru coffee break ori lunch.


Camera de odihna

Servicii de consultanta

Degustare meniu

Wireless

Fete de masa si huse pentru scaune

Meniu pentru mese

Accesorii nunta si botez

Videoproiector si ecran de proiectie


Consultantii nostri va vor prezenta diferitele variante de meniu si va vor oferi asistenta in alegerea celui mai adecvat meniu pentru orice tip de eveniment.


Localizare pe harta

Locatia noastra se afla in locul indicat de markerul rosu. Puteti obtine informatii exacte despre traseul pe care trebuie sa il urmati pentru a ajunge la noi facand click pe acest marker.Powered by Sigsiu.NET

Ce este sala-evenimente.ro ?

Cauti o sala potrivita pentru evenimentul tau? Fie ca este vorba despre nunta ta, o petrecere de aniversare, botez ori banchet sau poate o conferinta sau intalnire de afaceri doar aici vei gasi gazda perfecta! Cele mai importante sali si restaurante de nunti si evenimente din Brasov si din tara va asteapta cu interes sa le contactati pentru rezervari!