drugs online | Canadian pharmacy & online pharmacy
Restaurant nunta Brasov: Restaurant Maestro

FILTRARE

Alegeti orasul

Capacitate (optional)

Restaurant Maestro

Adresa : Str. Avram Iancu, nr. 52, Brasov

Telefon : +40 268 415 958 / +40 730 089 249

Email: info@maestro-restaurant.ro

Website : http://www.maestro-restaurant.ro/


Situat in centrul istoric al Brasovului, Restaurantul Maestro va pune la dispozitie doua saloane cu capacitate de 40 si 100 de persoane, ceea ce permite servirea zilnica a la carte cat si organizarea evenimentelor private speciale.
Restaurant Maestro

Situat in centrul istoric al Brasovului, Restaurantul Maestro va intampina cu preparate gustoase, bar classic si meniu international variat, intr-o ambianta placuta.

Restaurantul Maestro va pune la dispozitie doua saloane cu capacitate de 40 si 100 de persoane, ceea ce permite servirea zilnica a la carte cat si organizarea evenimentelor private speciale.

Organizam nunti, botezuri, receptii, evenimente corporate, evenimente speciale, aniversari si orice alte mese organizate cu capacitate maxima de 100 persoane.

Localizare pe harta

Locatia noastra se afla in locul indicat de markerul rosu. Puteti obtine informatii exacte despre traseul pe care trebuie sa il urmati pentru a ajunge la noi facand click pe acest marker.Powered by Sigsiu.NET

Ce este sala-evenimente.ro ?

Cauti o sala potrivita pentru evenimentul tau? Fie ca este vorba despre nunta ta, o petrecere de aniversare, botez ori banchet sau poate o conferinta sau intalnire de afaceri doar aici vei gasi gazda perfecta! Cele mai importante sali si restaurante de nunti si evenimente din Brasov si din tara va asteapta cu interes sa le contactati pentru rezervari!