drugs online | Canadian pharmacy & online pharmacy
Restaurant nunta Brasov: Restaurant Casa Romaneasca

FILTRARE

Alegeti orasul

Capacitate (optional)

Restaurant Casa Romaneasca

Adresa : Piata Unirii Nr.15, 500123, Brasov

Telefon : 0268 513 877

Email: casaromaneascabv@gmail.com

Website : http://www.restaurant-casaromaneasca.ro


Casa Romaneasca este alegerea perfecta pentru petrecerea ta in Brasov. Restaurantul cu specific traditional romanesc va satisface cu siguranta orice oaspete.
Restaurant Casa Romaneasca

Restaurantul "Casa Romaneasca" cu specific traditional romanesc situata in centrul vechi al orasului Brasov va asteapta cu muzica live si un bogat meniu din bucataria traditionala romaneasca si europeana.

Restaurantul Casa Romaneasca din Brasov va sta la dispozitie si pentru organizarea oricarui tip de eveniment festiv cu o capacitate maxima de 150 persoane si un separeu de 40 persoane fiind alegerea perfecta pentru nunta, botezul sau petrecerea dumneavoastra privata.

Localizare pe harta

Locatia noastra se afla in locul indicat de markerul rosu. Puteti obtine informatii exacte despre traseul pe care trebuie sa il urmati pentru a ajunge la noi facand click pe acest marker.Powered by Sigsiu.NET

Ce este sala-evenimente.ro ?

Cauti o sala potrivita pentru evenimentul tau? Fie ca este vorba despre nunta ta, o petrecere de aniversare, botez ori banchet sau poate o conferinta sau intalnire de afaceri doar aici vei gasi gazda perfecta! Cele mai importante sali si restaurante de nunti si evenimente din Brasov si din tara va asteapta cu interes sa le contactati pentru rezervari!