drugs online | Canadian pharmacy & online pharmacy
Restaurant nunta Brasov, zona Dambul Morii: Complex 3 Stejari

FILTRARE

Alegeti orasul

Capacitate (optional)

Complex 3 Stejari

Adresa : str. Col. Kiss Sandor, nr 102, Brasov, zona Dambul Morii

Telefon : 0757042275

Email: office@stejariibrasov.ro

Website : https://3stejaribrasov.ro


Din dorinta evenimentelor perfecte...

Complex 3 Stejari

Amplasat intr-o zona ferita de aglomeratia urbana, situat la poalele muntelui Piatra Mare, Complexul 3 Stejari isi deschide portile pentru dumneavoastra, spre a va bucura de linistea si relaxarea oferita de peisajul feeric al zonei.
Sala Ballroom, are o capacitate de maximum 170 de persoane in aranjament festiv, chiria spatiului fiind inclusa in pretul meniului.

Pentru evenimente mai restranse va sta la dispozitie Restaurantul Secular cu o capacitate de 80 locuri (interior)/60 locuri terasa in aranjament festiv (cu ring de dans interior-exterior). Salonul poate fi unit cu terasa printr-un perete mobil de sticla si astfel puteti organiza un eveniment nonconformist interior-exterior la maxim 140 locuri.

Terasa exterioara este dotata cu paravane speciale anti-vant, pergola impermeabila mobila, pentru a va asigura ca si in cazul vremii nefavorabile veti putea organiza evenimentul dumneavoastra in conditii excelente.


22 spatii pentru cazare cu structuri diferite


Parcare gratuita supravegheata video

Internet wi-fi

Teren sintetic multifunctional (fotbal, tenis,volei badminton)

Tenis de masa si multe alte jocuri de agrement

Loc de joaca exterior pentru copii


Va oferim diverse variante de meniu, care se pot personaliza in functie de bugetul dumneavoastra, de la un tarif incepand cu 150 lei de persoana – meniu de botez si 43 euro de persoana meniu de nunta. Bucataria este coordonata de doi maestri bucatari, ce va vor incanta cu diverse preparate atat din bucataria romaneasca, cat si internationala.

La aceste meniuri va trebui sa alergeti si o varianta cu pachete de bauturi care vor fi servite intr-un interval de minim 10 ore. Pachetul minim obligatoriu de achizitionat este cel de 75 lei/persoana open bar la botez si 19 euro/persoana, open bar la nunta.


Sala Ballroom, are o capacitate de maximum 170 de persoane

Restaurantul Secular cu o capacitate de 80 locuri (interior)/60 locuri terasa

Localizare pe harta

Locatia noastra se afla in locul indicat de markerul rosu. Puteti obtine informatii exacte despre traseul pe care trebuie sa il urmati pentru a ajunge la noi facand click pe acest marker.Powered by Sigsiu.NET

Ce este sala-evenimente.ro ?

Cauti o sala potrivita pentru evenimentul tau? Fie ca este vorba despre nunta ta, o petrecere de aniversare, botez ori banchet sau poate o conferinta sau intalnire de afaceri doar aici vei gasi gazda perfecta! Cele mai importante sali si restaurante de nunti si evenimente din Brasov si din tara va asteapta cu interes sa le contactati pentru rezervari!