drugs online | Canadian pharmacy & online pharmacy
Restaurant nunta Codlea - Brasov: Serenity Resort

FILTRARE

Alegeti orasul

Capacitate (optional)

Serenity Resort

Adresa : Calea Halchiului nr.100, Codlea - Brasov

Telefon : 0040 720 072 831

Email: office@serenityresort.ro

Website : http://www.serenityresort.ro


Serenity Resort - cea mai nouă locație din Brașov

La câțiva kilometri de oraș, departe de agitația urbană și-a deschis porțile Serenity Resort, un proiect premium orientat atât business cât și leisure.

Serenity Resort dispune de o sală de evenimente corporate sau festive cu capacitatea de 400 de locuri, un restaurant a la carte cu capacitatea de 200 de locuri și 14 vile cu ponton pe marginea lacului. Peste nouă hectare de spațiu verde amenajat, fântână arteziană cu muzică și lumini led, parcare generoasă supravegheată video.

Serenity Resort

Serenity Resort - cea mai nouă locație din Brașov

La câțiva kilometri de oraș, departe de agitația urbană și-a deschis porțile Serenity Resort, un proiect premium orientat atât business cât și leisure. Serenity Resort dispune de o sală de evenimente corporate sau festive cu capacitatea de 400 de locuri, un restaurant a la carte cu capacitatea de 200 de locuri și 14 vile cu ponton pe marginea lacului. Peste nouă hectare de spațiu verde amenajat, fântână arteziană cu muzică și lumini led, parcare generoasă supravegheată video.


Grădina exterioară este o splendoare datorită numeroaselor specii deosebite de arbori (Cedru Deodara, bonsai, seceri japonezi, Pinus Silvestris, Taxus Baccata, Chemanciparis) aduse din Italia sau de pe meleagurile românești. Probabil nu mai durează mult până și cei peste 100 de mesteceni plantați vor contribui la acest peisaj mirific.


De curând, în cadrul locației a fost amenajată “Aleea lui Brâncuși”, 6 sculpturi reinterpretate de maestrul Buhnici Petrică, acestea conduc către pontonul de pe marginea lacului cu lebede negre (zărite de curând) și pești, loc unde Serenity organizează ceremonii în aer liber.Ballroom Serenity este pregătită să găzduiască petreceri de neuitat. Succesul evenimentelor este garantat de suprafața generoasă de 900 m2 (poate acomoda până la 400 persoane). După înserat, cupola din sticlă permite să priviți cerul înstelat, o adevărată splendoare. Sala dispune de aer condiționat și încălzire în pardoseală. Inovația audio - vizuală este oferită la un buton distanță prin sistemul profesional de sonorizare și lumini linia Meyer Sound Laboratories (California).


Recomandăm cu încredere meniurile festive creionate de Chef Giovanni Piselli (câștigătorul primei ediții Top Chef România), pline de savoare și accente surprinzătoare.Începând cu sezonul 2020

Relaxarea în cele mai pure forme poate fi atinsă în vilele dotate modern cu aer condiționat, HD TV, mini bar, espresso & tea machine. Locația dispune de 13 vile (camere duble cu baie și ponton pe marginea lacului).

Apartamenul oferă confortul suprem în cadrul resortului punând la dispoziție două dormitoare cu jacuzzi, un living cu terasă generoasă și cea mai impresionantă priveliște către lac și munți. Bucurați-vă de o selecție de vinuri premium și room service. Parcarea privată din imediata apropiere aduce un plus de confort. Tabloul costum made semnat Valentina Ciolan oferă personalitate încăperii.


Localizare pe harta

Locatia noastra se afla in locul indicat de markerul rosu. Puteti obtine informatii exacte despre traseul pe care trebuie sa il urmati pentru a ajunge la noi facand click pe acest marker.Powered by Sigsiu.NET

Ce este sala-evenimente.ro ?

Cauti o sala potrivita pentru evenimentul tau? Fie ca este vorba despre nunta ta, o petrecere de aniversare, botez ori banchet sau poate o conferinta sau intalnire de afaceri doar aici vei gasi gazda perfecta! Cele mai importante sali si restaurante de nunti si evenimente din Brasov si din tara va asteapta cu interes sa le contactati pentru rezervari!