drugs online | Canadian pharmacy & online pharmacy
Restaurant nunta Codlea: Restaurant Cetate Codlea

FILTRARE

Alegeti orasul

Capacitate (optional)

Restaurant Cetate Codlea

Adresa : Str. Magurii nr. 111, Codlea

Telefon : 0268 251 233; 0723 923 303

Email: prcetatecodlea@yahoo.com

Website : http://ilovebrasov.ro/catalog-firme/pensiunea-restaurant-cetate-codlea.html


Situata in centrul istoric al orasului, la numai 12 km de municipiul Brasov, Restaurant Cetate Codlea sta la dispozitia dumneavoastra cu binecunoscutul restaurant de nunti si evenimente mari din Codlea, cu o capacitate de 250 persoane, dotat si cu aer conditionat.
Restaurant Cetate Codlea

Situata in centrul istoric al orasului, la numai 12 km de municipiul Brasov, Pensiunea Restaurant Cetate Codlea dateaza din anul 1838, numindu-se pe vremea aceea restaurantul "Cetatea Neagra".

Pensiunea Restaurant Cetate Codlea ofera un inalt nivel de confort si ambient.

Pensiune Restaurant Cetate Codlea va asteapta sa serviti meniuri diversificate la preturi pentru toate buzunarele intr-un ambient rustic in noul restaurant deschis in fosta braserie, cu o capacitate de 35 persoane.

In anotimpul calduros, masa se poate servi pe terasa restaurantului.

Stam la dispozitia dumneavoastra si cu binecunoscutul restaurant de nunti si evenimente mari din Codlea, Restaurant Cetate Codlea cu o capacitate de 250 persoane, dotat si cu aer conditionat.

Pentru a da dovada de seriozitate, implicare si pentru a castiga credibilitatea clientilor, Restaurantul Pensiune Cetate Codlea va practica preturi rezonabile pentru orice tip de eveniment festiv. Pentru mai multe detalii legate de pret va rugam vizitati pagina Meniu.


Restaurant Cetate Codlea va ofera meniu de nunta incepand de la pretul de 120 lei/pesoana.

Meniu pentru botez incepand de la 75 lei/persoana

Meniu pentru pomeni si parastase incepand de la 23 lei/persoana

Localizare pe harta

Locatia noastra se afla in locul indicat de markerul rosu. Puteti obtine informatii exacte despre traseul pe care trebuie sa il urmati pentru a ajunge la noi facand click pe acest marker.Powered by Sigsiu.NET

Ce este sala-evenimente.ro ?

Cauti o sala potrivita pentru evenimentul tau? Fie ca este vorba despre nunta ta, o petrecere de aniversare, botez ori banchet sau poate o conferinta sau intalnire de afaceri doar aici vei gasi gazda perfecta! Cele mai importante sali si restaurante de nunti si evenimente din Brasov si din tara va asteapta cu interes sa le contactati pentru rezervari!