drugs online | Canadian pharmacy & online pharmacy
Restaurant nunta Cristian (jud. Brasov): Resort Ambient

FILTRARE

Alegeti orasul

Capacitate (optional)

Resort Ambient

Adresa : Morii 23, Cristian (jud. Brasov)

Telefon : 0737 023 849

Email: rezervari@resortambient.ro

Website : http://www.resortambient.ro


Lăsaţi-vă surprinşi de Salonul Edelweiss, locul ideal decorat în stil tradiţional, în care veţi putea sărbători una dintre cele mai importante zile din viaţă.

Resort Ambient

Pentru seara cea mare, de nuntă, botez sau întâlniri cu familia ori colegii, Salonul Edelweiss are loc îndestulat de ospăț și dănțuit pentru 210 meseni, oferind bucate alese, pentru toate gusturile, în restarantul a la carte sau cel destinat ceremoniilor. Aici va așteptăm, dragi oaspeți, să vă bucurați la fiecare pas de fericita împreunare a vremurilor demult apuse cu cele care de-abia acum răsar.


Sala de conferințe este mare cât pentru 120 de persoane și mândrețea de șură săsească din anul 1852, s-a transformat acum într-un impresionant salon, înalt, pe două nivele, decorat cu iscusință și înzestrat cu toate cele de trebuință.


Dimensiunea salii:

• Lungime: 15 metri

• Lățime: 9,5 metri

• Suprafața: 142,5 metri pătrați

• Înălțimea maximă: 6,5 metri

• Înălțimea minimă: 4,3 metri


Hotel 5* - 30 camere


Ambient Exclusive


Meniu festiv 1 – 215 lei

Meniu festiv 2 - 260 lei

Meniu festiv 3 – 280 lei

Meniu festiv 4 – 315 leiRestaurant 210 locuri interior si 50 locuri pe terasa

Localizare pe harta

Locatia noastra se afla in locul indicat de markerul rosu. Puteti obtine informatii exacte despre traseul pe care trebuie sa il urmati pentru a ajunge la noi facand click pe acest marker.Powered by Sigsiu.NET

Ce este sala-evenimente.ro ?

Cauti o sala potrivita pentru evenimentul tau? Fie ca este vorba despre nunta ta, o petrecere de aniversare, botez ori banchet sau poate o conferinta sau intalnire de afaceri doar aici vei gasi gazda perfecta! Cele mai importante sali si restaurante de nunti si evenimente din Brasov si din tara va asteapta cu interes sa le contactati pentru rezervari!