drugs online | Canadian pharmacy & online pharmacy
Restaurant nunta Zarnesti: Hotel Transilvania

FILTRARE

Alegeti orasul

Capacitate (optional)

Hotel Transilvania

Adresa : Str. Ciucas, Nr. 9, Zarnesti

Telefon : 0268.222.980

Email: leau_com@yahoo.com

Website : www.hotel-restaurant-transilvania.ro


Situat in inima muntilor, intr-un perisaj de basm, hotelul nostru este destinatia perfecta pentru evenimentul dumneavoastra. Serviciile noastre sunt complete : “a la carte”, nunti (500 persoane), botezuri, mese festive si multe altele.

Hotel Transilvania

Calatorule, opreste-te o clipa din drumurile tale si prin Tara Barsei, un tinut de vis si de legenda! Ostoieste-ti trupul si incanta-ti inima la piciorul Pietrei Craiului , pe pajistile alpine cu flora de neegalat si un peisaj mirific!

Delecteaza-ti spiritul cu silueta impunatoare a Bucegilor si a Pietrei Craiului , Masive care strajuiesc culoarul depresionar Bran-Campulung Muscel unde se inalta maiestuos castelul lui Dracula , asezarea duhovniceasca de la Coltul Chiliilor , Prapastiile Zarnestilor , cabana Curmatura, Plaiul foii, cetatea medieva la Rasnov, cea mai mare rezervatie de ursi din Europa si nu in ultimul rand traseul de motocros din Zarnesti, traseu autorizat FIM.

Pozitia geografica a Zarnestilor este favorizata de distantele foarte mici de Brasov, atat prin cfr cat si auto , de Codlea , Rasnov si Bran, asa incat in Zarnesti se ajunge usor atat din Fagaras, cat si din Codlea, Brasov, Rasnov, Bran si Piatra Craiului. Si daca vrei sa adaugi frumusetilor naturale si frumusetea peisajului antropic, atunci poposeste la Restaurantul-Hotel-Transilvania din Zarnesti-Blocuri , situat la intersectia acestor directii si nu vei fi dezamagit.

Serviciile noastre sunt complete : “a la carte”, room-service, nunti (500 persoane), botezuri, mese festive, etc. Rezervari se pot face fie prin telefon : 0268222980, 0749395532, fie prin e-mail : leau_com@yahoo.com . Meniul nostru il puteti gasi AICI. Anticipat iti multumim si iti promitem ca nu vei fi dezamagit daca vei da curs invitatiei noastre, in toate anotimpurile .

Localizare pe harta

Locatia noastra se afla in locul indicat de markerul rosu. Puteti obtine informatii exacte despre traseul pe care trebuie sa il urmati pentru a ajunge la noi facand click pe acest marker.Powered by Sigsiu.NET

Ce este sala-evenimente.ro ?

Cauti o sala potrivita pentru evenimentul tau? Fie ca este vorba despre nunta ta, o petrecere de aniversare, botez ori banchet sau poate o conferinta sau intalnire de afaceri doar aici vei gasi gazda perfecta! Cele mai importante sali si restaurante de nunti si evenimente din Brasov si din tara va asteapta cu interes sa le contactati pentru rezervari!