drugs online | Canadian pharmacy & online pharmacy
Restaurant nunta Sibiu: Imparatul Romanilor - Sibiu

FILTRARE

Alegeti orasul

Capacitate (optional)

Imparatul Romanilor - Sibiu

Adresa : Nicolae Balcescu Nr.4, Sibiu

Telefon : 0040 269 216 500 / 0040 269 213 278

Email: office@imparatulromanilor.ro

Website : sibiu.imparatulromanilor.ro


Ambianta, serviciile de inalta clasa si specialitatile culinare - creatie a unei bucatarii renumite, fac din salile noastre locatia perfecta pentru evenimentul tau, fie ca este vorba de o nunta, conferinta sau orice alt eveniment.

Imparatul Romanilor - Sibiu

Despre noi

Fondat in 1555, Hotelul "Imparatul Romanilor" este un monument arhitectural de o inestimabila valoare culturala in peisajul Sibiului, oras cu o indelungata si prospera civilizatie europeana, de inspiratie germana. Reconstruit in 1895, pe trei nivele hotelul ramane un simbol al burgului medieval.


Restaurant

Salonul principal, cu tavan glisant, unic in tara, are capacitate 170 locuri.

Ambianta, serviciile de inalta clasa si specialitatile culinare, creatie a unei bucatarii renumite, ofera confort si buna dispozitie.

De asemenea, clientii au la dispozitie: "Salonul Albastru" pentru receptii si/sau conferinte. Salon pentru mic dejun. Saloane de protocol pentru 12 - 16 persoane.

De asemenea, pentru cei interesati se poate asigura accesul la o sala de conferinte foarte spatioasa (400 mp), avand toate utilitatile necesare pentru a desfasura in conditii ideale diverse evenimente.


Acomodare

Oaspetii au la dispozitie 160 locuri de cazare, in 93 de camere dotate cu baie proprie, cablu TV, telefon radio, minibari; apartament prezidential, 10 apartamente / 25 garsoniere / 32 camere duble / 25 camere single.

Hotelul dispune de de piscina, jacuzzi, sauna, masaj si sala de fitness, sala de conferinte, lobby spatios, acces wireless la reteaua internet.

Facilitati existente in camera: linie telefonica cu acces international, detector de incendii pe coridoare, TV cablu cu 25 canale, camere pentru fumatori si nefumatori, minibar, uscator.

Localizare pe harta

Locatia noastra se afla in locul indicat de markerul rosu. Puteti obtine informatii exacte despre traseul pe care trebuie sa il urmati pentru a ajunge la noi facand click pe acest marker.Powered by Sigsiu.NET

Ce este sala-evenimente.ro ?

Cauti o sala potrivita pentru evenimentul tau? Fie ca este vorba despre nunta ta, o petrecere de aniversare, botez ori banchet sau poate o conferinta sau intalnire de afaceri doar aici vei gasi gazda perfecta! Cele mai importante sali si restaurante de nunti si evenimente din Brasov si din tara va asteapta cu interes sa le contactati pentru rezervari!